Telajyrsimet / EK-sarja

Syviä ja kapeita ojia ilman tärinää

Suunnittelu on suojattu patenteilla DE 10 2008 041 B4 ja EP 2324158
Saatavilla valikoima eri jyrsinteräleveyksiä
Leikattu materiaali hienojakoista
Ei rasita kaivinkonetta paljon, koska ojankaivuu edellyttää ainoastaan minimitoimintoja eli kaivamissylintereiden käyttöä
Matalat melu- ja tärinätasot
Toimii veden alla tarvitsematta mitään muutostöitä

Erkator on ensimmäinen tämäntyyppinen markkinoilla oleva työkoneen lisäosa. Se on suunniteltu käytettäväksi kaivinkoneissa, joiden paino on 10 - 50 tonnia ja työstämään kiveä jopa 100 Mpa:n voimalla.

Erkatorilla voi kaivaa syviä ja kapeita ojia 500 mm leveydestä lähtien nopeasti, ilman tärinää ja siten, että ojalle muodostuu täydellinen profiili.

Toinen käyttökohde on pehmeän tai puolikovan kalkkikiven kaivaminen 15 - 60 Mpa:n voimalla, kun ei ole mahdollista käyttää poraus- ja räjäytysmenetelmää.

Katso video jyrsimen toiminnasta
Telajyrsimet EK-sarja
Telajyrsimet EK-sarja

Erkatoria käytettäessä ojan leveys ei ole koskaan suurempi kuin on tarpeen. Yksiosainen ketju, jota jyrsinrummut pyörittävät, poistaa materiaalin automaattisesti jyrsinrumpujen välisestä tilasta.

Perinteisillä rumpujyrsimillä ojan leveys on aina suurempi siksi, että materiaali on poistettava tästä kohdasta. Ojan kapein mahdollinen leveys säästää leikatun materiaalin kuljetukseen kuluvaa rahaa ja mahdollisuus käyttää leikkuuainesta täytemateriaalina säästää myös rahaa. EK-leikkurilla jätemaa on tarpeeksi hienorakenteista, että sitä voi käyttää täytemateriaalina.

Haluatko lisätietoja jyrsimistä?

Sopivatko nämä lisälaitteet sinun kaivuriisi? Miten huolto pelaa?
Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!
Voit myös jättää viestin oheisen lomakkeen kautta.

Konekujala Oy on Pohjois-Suomen alueella toimiva maanrakennus- ja työkonekorjaamo sekä monimerkkihuolto. Edustamme JCB-, Perkins-, Donaldson-, Erkat- ja Kemroc-merkkejä. Yli 20 vuoden kokemuksella pystymme tarjoamaan laitteillesi ammattitaitoista käsittelyä. Palveluihimme kuuluu lisäksi laaja valikoima edullisia raskaiden työkoneiden alkuperäis- ja tarvikevaraosia, jotka maahantuomme itse.
Kiitos, kun vierailit sivuillamme – tervetuloa asiakkaaksemme!