Kokemus, osaaminen ja asenne.
Niillä pärjää pitkälle.

Maatalous, siitä olisi tullut mieluinen ammatti nuorelle Eero Kujalalle. 60-luvulla ei kuitenkaan ollut yhtä helppoa valita työuraansa kuin nykyään. Siksi tie vei Mustavaaran kaivoksen ja Koillis-Sanomien painolaitteiden kautta isojen koneiden maailmaan. Eikä sitä ole tullut kaduttua.

Kun renkinä olo päättyi 90-luvun alussa, jo seuraavana päivänä hän meni töihin omaan yritykseen. Hyvänä työmiehenä tunnettu Eero sai nopeasti asiakkaita lamasta huolimatta. Menestyksestä on myös kiittäminen pyyteetöntä ja rehtiä palveluasennetta, joka on välitetty jo nuorena Henri-pojalle, yrityksen jatkajalle.

Toisen polven perheyritys Konekujala on tänään vankalla pohjalla. Panostaminen erityisesti varaosien maahantuontiin on mahdollistanut asiakkaille samalla sekä laatua että edullisia hintoja. Olemme virallinen JCB-huolto ja toimitamme myös JCB-varaosat sekä useiden muiden merkkien varaosia.

Myös jatkossa asiakkaille tarjotaan henkilökohtaista ja jouhevaa palvelua, josta Konekujala on tunnettu jo yli 25 vuotta.

Vuonna 2017 Konekujala sai Kauppalehden Menestyjä-yritys -maininnan sekä parhaan AAA-luottoluokituksen.

 

Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö!

Konekujala Oy
Voimatie 8, 90620 Oulu
Puhelin: 0400 323 358
Sähköposti: henri.kujala@konekujala.fi
Y-tunnus: 2400196-4

konekujala-voimatie-oulu

Yrityksemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Ruskon teollisuusalueella Oulussa.

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme?
Soita, kirjoita sähköpostia tai täytä ja lähetä oheinen lomake meille.