Tasojyrsimet / EX-sarja

Asfaltti- ja betonipintojen tarkkaan jyrsintään

Rungossa olevan pikaliittimen ansiosta tasojyrsin on mahdollista asentaa kaivinkoneeseen tai pienkuormaimeen ilman mitään muokkaustöitä (valinnainen)
Jäykkä tukirunko, jossa kulutusta kestävät liukukiskot
Suuren vääntömomentin modifioitavissa oleva hydraulinen moottori
Kestävä runko, vähän tärinää
Tarkka syvyyssäätö (mekaaninen tai hydraulinen)
Tasaiset leikkausreunat ja hienojakoinen leikkausmateriaali
Sisäänrakennetut vesisuihkut pölyn hallitsemiseksi (valinnaisena liitännät tyhjiöllä toimivaan pölynpoistoon)

Exactor-sarjan tasojyrsimet soveltuvat ihanteellisesti asfalttipintojen korjaamiseen tai saastuneiden betoni- ja tasoitemateriaalikerrosten irrottamiseen. Mekaaninen tai hydraulinen syvyyssäätö mahdollistaa jopa 19 cm paksujen kerrosten irrottamisen.

Exactor-sarjaan kuuluu viisi eri kokoa ja ne sopivat kaivinkoneisiin ja kauhakuormaajiin aina yhdestä tonnista 23 tonniin asti. Exactor-tasojyrsimiä voidaan käyttää pystysuoraan, vaakasuoraan tai jopa kaltevaan pintaan. KEMROCin tasojyrsimiä voidaan käyttää jopa ylösalaisin esimerkiksi tunneleiden kattojen jyrsimiseen. Exactor tuottaa siistejä ja tasaisia leikkausreunoja (esileikkaus ei ole tarpeen) ja hienojakoista leikkausmateriaalia, jota voidaan hyödyntää muissa sovelluksissa.

Katso video jyrsimen toiminnasta
Tasojyrsimet EX-sarja
Tasojyrsimet EX-sarja

Leikkuutelaan on mahdollista asentaa eri tyyppisiä teriä parhaan mahdollisen leikkaustuloksen saavuttamiseksi leikattavassa materiaalissa. Lisäksi on mahdollista suunnitella leikkuutelan leveys ja muoto pintaolosuhteisiin sopiviksi. Leikkausmateriaali on erittäin hienojakoista ja soveltuu erinomaisesti käytettäväksi täyteaineena.

Haluatko lisätietoja jyrsimistä?

Sopivatko nämä lisälaitteet sinun kaivuriisi? Miten huolto pelaa?
Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!
Voit myös jättää viestin oheisen lomakkeen kautta.

Konekujala Oy on Pohjois-Suomen alueella toimiva maanrakennus- ja työkonekorjaamo sekä monimerkkihuolto. Edustamme JCB-, Perkins-, Donaldson-, Erkat- ja Kemroc-merkkejä. Yli 20 vuoden kokemuksella pystymme tarjoamaan laitteillesi ammattitaitoista käsittelyä. Palveluihimme kuuluu lisäksi laaja valikoima edullisia raskaiden työkoneiden alkuperäis- ja tarvikevaraosia, jotka maahantuomme itse.
Kiitos, kun vierailit sivuillamme – tervetuloa asiakkaaksemme!