Poravoimansiirtoyksiköt / EBA-sarja

Poraliitännäinen kaivinkoneisiin ja kaivurikuormaajiin

Erittäin lyhyt ja jykevä rakenne
Vahva kuusiokololiitos
Korkean vääntömomentin hydraulimoottori
Luja ja jäykkä kannatin
Kovaan käyttöön soveltuvat laakerit
Kulutusta kestävät porat
Poravoimansiirrot koviin sovelluksiin

EBA-sarjan poravoimansiirtoyksiköillä voit nopeasti muuntaa kaivinkoneesi tai kaivurikuormaajasi porauslaitteistoksi vain vaihtamalla liitännäistä.

Nämä poravoimansiirtoyksiköt soveltuvat ihanteellisesti matalien reikien poraamiseen pehmeään tai tiiviiseen maaperään, mukulakiveen ja pehmeään kiveen korkeintaan 40 Mpa:n voimalla. Kovempaa kiviainesta varten KEMROC on kehittänyt erityisiä poraustyökaluja nopeampien porausnopeuksien varmistamiseksi.

Markkinoiden tavanomaisista poravoimansiirtoyksiköistä poiketen KEMROC ei käytä yksinkertaista planeettavaihdetta. Me käytämme korkean vääntömomentin radiaalimäntämoottoreita, jotka ovat luotettavampia kovissa porausolosuhteissa. Lisäksi se mahdollistaa lyhyen, kompaktin ja kestävän rakenteen. Nämä moottorit ovat todistaneet luotettavuutensa monissa vaativissa porausolosuhteissa eri puolilla maailmaa.

Poravoimansiirtoyksiköt EBA-sarja

Haluatko lisätietoja jyrsimistä?

Sopivatko nämä lisälaitteet sinun kaivuriisi? Miten huolto pelaa?
Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!
Voit myös jättää viestin oheisen lomakkeen kautta.

Konekujala Oy on Pohjois-Suomen alueella toimiva maanrakennus- ja työkonekorjaamo sekä monimerkkihuolto. Edustamme JCB-, Perkins-, Donaldson-, Erkat- ja Kemroc-merkkejä. Yli 20 vuoden kokemuksella pystymme tarjoamaan laitteillesi ammattitaitoista käsittelyä. Palveluihimme kuuluu lisäksi laaja valikoima edullisia raskaiden työkoneiden alkuperäis- ja tarvikevaraosia, jotka maahantuomme itse.
Kiitos, kun vierailit sivuillamme – tervetuloa asiakkaaksemme!