Edullinen työkoneiden monimerkki- ja JCB-huolto on vain soiton päässä

JCB-huolto ja korjaus

Vanha sanonta "korjaa, ennen kuin menee rikki" pätee aina. Säännöllinen huollattaminen on järkevää ja säästää sinulle pitkällä tähtäimellä isot rahat. Valitse Konekujalan edullinen, koko Pohjois-Suomen alueella toimiva raskaiden koneiden monimerkkihuolto. Meiltä löydät myös valtuutetun JCB-merkkihuollon!

Soita heti 0400 323 358 ja varaa huolto!

TUNNEMME KONEESI LÄPIKOTAISIN

Konekujala on vahva osaaja erilaisten työkoneiden vianetsinnässä, huollossa ja korjauksessa. Huollamme ja korjaamme maansiirto- ja kiinteistönhoitokalustoa.

Korjaamossamme on nykyaikainen laitteisto ja tietotaito huoltojen suorittamiseen. Laadukkaat osat, huolellinen ja henkilökohtainen palvelu takaavat sinulle joustavan huoltokokemuksen puhumattakaan kohtuullisista kustannuksista. Ja asennetuilla osilla ja tehdyillä töillä on tietysti aina takuu.

Huolto tapahtuu joko korjaamollamme Oulussa tai asiakkaan luona hyvin varustetulla huoltoautollamme.

Kenttähuolto tulee koneesi luokse

Kun töiden pitää jatkua ilman turhia katkoksia, kenttähuoltomme pitää työmaasi tuotannon käynnissä.

Huoltoautomme on varustettu laadukkailla työkaluilla ja niitä käyttää pätevä mekaanikko. Siksi laitteistosi huolto tai korjaus onnistuu monipuolisesti ja varmasti myös paikan päällä.

Varaa huolto 0400 323 358

laadukas-kenttahuolto

Konekujala Oy on Pohjois-Suomen alueella toimiva maanrakennus- ja työkonekorjaamo sekä monimerkkihuolto. Edustamme JCB-, Perkins-, Donaldson-, Erkat- ja Kemroc-merkkejä. Yli 20 vuoden kokemuksella pystymme tarjoamaan laitteillesi ammattitaitoista käsittelyä. Palveluihimme kuuluu lisäksi laaja valikoima edullisia raskaiden työkoneiden alkuperäis- ja tarvikevaraosia, jotka maahantuomme itse.
Kiitos, kun vierailit sivuillamme – tervetuloa asiakkaaksemme!