Haetaan myynti- ja varastotoiminnoista vastaavaa henkilöä vakituiseen työsuhteeseen

Olemme moderni raskaiden koneiden varaosamyyntiin ja huoltoon keskittynyt yritys. Haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti muuttuvien asiakastarpeiden mukaan. Korostamme toiminnassamme nykyaikaista asiakaslähtöistä toimintaa ja digitalisaation mahdollisuuksien hyödyntämistä.

Huomautus 2020-08-23 213223

Nyt haemme joukkoomme; Myynti- ja varastotoiminnoista vastaavaa henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Henkilö tulee olemaan toimitusjohtajan työpari ja keskeinen avainhenkilö yrityksessämme ja toimintojen kehittämisessä. Koulutus- ja kokemustaustaksi sopii hyvin monenlaiset lähtökohdat.

Valinnassa ja tehtävässä korostuu ao. henkilön valmiudet ymmärtää yrityksemme tavoitteet, toimintatavat, yhteistyökyky, ja tehtävälle asetettavat odotukset. Samoin asiakkaidemme tarpeiden ja tilanteiden ymmärtäminen on keskeinen asia. Odotamme hakijalta B-ajokorttia ja kirjallisen englannin kielen hallitsemista. Auto- tai työkoneteknillinen tausta on eduksi.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään toimittamaan 1.9.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen henri.kujala@konekujala.fi. Hakemusten perusteella kutsutaan haastatteluun osa hakijoista.

Lisätietoa antaa toimitusjohtaja Henri Kujala, puh. 0400 323 358 henri.kujala@konekujala.fi

Konekujala Oy on Pohjois-Suomen alueella toimiva maanrakennus- ja työkonekorjaamo sekä monimerkkihuolto. Edustamme JCB-, Perkins-, Donaldson-, Erkat- ja Kemroc-merkkejä. Yli 20 vuoden kokemuksella pystymme tarjoamaan laitteillesi ammattitaitoista käsittelyä. Palveluihimme kuuluu lisäksi laaja valikoima edullisia raskaiden työkoneiden alkuperäis- ja tarvikevaraosia, jotka maahantuomme itse.
Kiitos, kun vierailit sivuillamme – tervetuloa asiakkaaksemme!